Behandelingen

Ontspanningsmassage  50€

Energetische massage  50€

Rozenkwarts massage  55€

Jadesteen massage 75€

Yogi malu massage 55€

Chakra Balancing 35€
Lichaamskaarsen 25€

Oorkaarsen

met lymfedrainage

wordt aangeraden bij:
snurken, migraine, hoofdpijn, verkoudheid, keelpijn, ontstoken amandelen, chronische bijholte – of voorhoofdholteproblemen, oorsuizing, oorruis, doofheid (tinnitus), ontsteking of irritatie van de bijholtes (sinusitis), oordruk ( dichtslaan van het oor), neusslijmvlies ontsteking (rhinitis acuta) en oorverstopping door te veel oorsmeer.


Ook kan het een positieve werking hebben op:
angsten, depressies, oververmoeidheid, stress, doorbloeding stoornissen in het oor, slapeloosheid, hyperactiviteit en overmatige prikkelbaarheid.

Wordt NIET uitgevoerd bij mensen met buisjes of hartziekten.

30€

De behandelingen


Door massage gaat je lichaam ontspannen, je immuunsysteem positief beïnvloeden, afvalstoffen worden afgevoerd, de bloeddoorstroming wordt bevorderd, je gaat soepeler bewegen en beter kunnen slapen, rust vinden in jezelf, een betere verbinding verkrijgen tussen je hoofd en je emoties. 

Social Media Bluebyshanadonne

Aromatherapie


Je leven aangenamer maken met behulp van stimulatie met geuren en de prachtige werking van de natuur haar eigen stoffen. Volledig natuurlijk en zonder ongezonde bestanddelen.  In een sessie gaan we bespreken wat allemaal van toepassing kan zijn voor jou.


Prijzen afhankelijk van welke producten je zelf kiest.

Voorwaarden


Indien een geplande afspraak niet kan doorgaan gelieve mij dan minstens 24u op voorhand te verwittigen. Afspraken die minder dan 24u op voorhand worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht.


Bij alle diensten wordt altijd eerst een vragenlijst ingevuld zodat ik weet met wat er rekening gehouden moet worden, deze dient ALTIJD ingevuld te worden naar de volledige waarheid. Als dit niet gebeurt dan ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen.


Er kunnen geen massages toegepast worden bij :

  • zwangerschap
  • een risico op trombose
  • hartaandoeningen
  • ernstige vaataandoeningen
  • koorts
  • kanker
  • een recente operatie
  • besmettelijke huidaandoeningen
  • gebruik van alcohol en/of drugs


Blue gaat ervan uit dat de cliënt, wanneer deze een afspraak maakt kennis heeft genomen van de algemene voorwaarden, en dat de cliënt met deze akkoord gaat.
Bij het maken van een afspraak of tijdens de anamnese (intakegesprek), worden altijd je persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens, als ook andere informatie die tijdens de behandeling aan Blue wordt toevertrouwd, worden vertrouwelijk behandeld.

Zonder jouw toestemming wordt deze nooit aan derden verstrekt.


Blue geeft geen erotische of sensuele behandeling. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen, worden per direct uit de praktijk verwijderd en zullen niet meer worden behandeld.

Het is verboden te roken binnen.


Hygiëne

Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Van de cliënt wordt daarbij verwacht dat deze schoon op de afspraak verschijnt. De cliënt daarentegen kan van Blue verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn.

Handdoeken worden na elke behandeling gewassen.


De algemene voorwaarden en de vermelde informatie kunnen door Blue ten allen tijde gewijzigd worden.Opgesteld op 01 Juli 2020 door Blue byshanadonne.